Preview Mode Links will not work in preview mode

Vinen i glasset's podcast

Jun 30, 2021

Kanzler og Siegerrebe! Ikke de mest kendte druer for menigmand. Ikke desto mindre nogle druer, der har vidt forskellige og spændende kvaliteter. 

Nu er Morten og Stefan (endelig) kommet i gang med at nørde nogle lidt mindre kendte druer og i denne omgang bragte vinene dem til Pfalz hos Weingut Christ med Roland Christ...


Jun 23, 2021

I dag skal podcasten handle om Pinot Noir.

Druen der er hypet mere end bitcoin og Tesla, men samtidig er navngivet fra noget så simpelt og jordnært som "sort grankogle". Den lader vi lige stå lidt.

I dag skal Morten og Stefan ud og blindsmage 3 forskellige stilarter af Pinot Noir fra 3 forskellige områder og Morten...


Jun 16, 2021

Da Mattheus flaskerne fra Portugal ramte Danmark for nogle årtier siden, var der nok ingen ved deres fulde fem, der havde troet på at rosévin ville blive så populært et produkt, som vi ser i dag. 

Stilarterne varierer nu fra de knastørre, nærmest tanniske rosé'er til de søde, varme og læskende af...


May 12, 2021

Chablis, Alsace og Marlborough. Hvad har områderne tilfælles? Umiddelbart intet, dog lige med undtagelse af at de formår at lave hammerlækker vin!

Vores sponsorer har budt ind med deres tre bud på "Toppen af poppen" lige udenfor de poppede områder. Det vil sige stor vin til mere "normale" priser. 

Morten og Stefan...


May 3, 2021

"I have been buying the same lambrusco from Correggio since 1965!" citat af Luciano Pavarotti! 

Hvis selveste Pavarotti kan nyde de spændende, røde, mousserende vine, så er Morten og Stefan forpligtet til at nørde vinen!

I dag behandler de 3 stilarter af Lambrusco, hvor diversiteten i flaskerne bliver taget under...